+36 (70) 883 5151

HungarianHungarian
Fotózza ingatlanát profi fotós által!

Bemutatkozás:

A nevem Seres András, hivatásos fotográfus vagyok. Pécsett munkálkodom, de fotós megbízásokat vállalok országszerte cégek, magánszemélyek, iskolák számára. Professzionális technikai háttérrel, tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezem. Stúdiós és külső helyszínes fotózásokat is vállalok, kitelepüléssel, asszisztenciával.

Aki vállalkozik, tisztában van vele, hogy napjainkban a vizuális élmény és a jól látható részletek, ízlésesen tálalt termékek alapját képezik annak, hogy az esetleges jövendőbeli ügyfelek figyelmét felkeltsük. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a szakértelemmel, profi technikával és odafigyeléssel, ízléses utómunkával elkészített termékfotók több megtekintést generálnak az online világban is.

Egy exkluzív szálloda, edzőterem, pincészet, ipari csarnok vagy akár egy eladni szánt lakás, üzleti ingatlan kreatív, ízléses képeken bemutatva nagyobb eséllyel indul az ingatlanpiacon.

Ügyfeleim a vendéglátás, a turizmus, az irodaházpiac területéről éppúgy kikerülnek, mint ahogy különleges szalonok, magánklinikák, vagy akár borászatok is segítségemet kérik. Referenciákkal rendelkezem, elégedett, visszatérő céges megbízásokkal büszkélkedhetem.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!