+36 (70) 883 5151

Sellye - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Dombalja utca
Alapterület
120 m2
Irányár
27.999.000 Ft
Hirdetés azonosító
324720

Eladó 2 szintes családiház Sellyén

Leírás

Sellye újtelepi városrészén, csendes zsákutcában, 850m²-es telken eladó egy 1988-ban épült kétszintes, téglaépítésű családi ház.
A házba egy 10 m² nagyságú, fedett, részben zárt teraszon keresztül léphetünk be, ahol az alsó szinten egy nagyméretű előszoba, fürdőszoba, külön WC, 3 szoba, konyha-étkező, spájz és egy kisméretű közlekedő található, ahonnan közvetlenül a házhoz épített kazánházba juthatunk.
A tetőtérben 2 szoba, nappali, fürdőszoba és külön WC, valamint egy tárolóhelyiség került kialakításra.
A szobák parketta és laminált padló burkolatúak, a többi helyiségben hidegburkolat található.
A ház fűtésére kétféle mód került kialakításra: vegyestüzelésű kazán és gázkazán. Ezen kívül az előszobában lehetőség van kandalló, vagy cserépkályha bekötésére a külön erre a célra épült dupla kéménybe.
A lakóépület mögött melléképületek sorakoznak. A házhoz épült kazánház előtt egy fedett fatároló található. Emellett egy nyárikonyha; egyállásos, aknás garázs; füstölő és egykor állatartási célt szolgáló, jelenleg tárolókként használt épületek vannak.
Az utcáról távirányítású elektromos kapun keresztül hajthatunk az udvarra, ahol található néhány gyümölcsfa és kert melyek öntözéshez a vizet saját fúrt kút biztosítja.
Irányár: 28 mFt

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Markula Gábor

Markula Gábor

Tulajdonos

+36-30-179 4606

markulag@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás