+36 (70) 883 5151

Pécs - Eladó Ház

Alapterület
340 m2
Irányár
250.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
299696

Örökpanorámás luxus ingatlan eladó, a Mecsekben!!

Leírás

Megvételre kínálunk egy gyönyörű örökpanorámás exkluzív 2008-ban épült családi házat.
A ház Pécsett a Mecsekoldalban található 340 négyzetméteres családi házas övezetben, az erdő közelsége és a házat körül ölelő 1050 négyzetméteres zöld terület, nyugalmat áraszt magából. Ez az esztétikus luxus ingatlan, az utcafronttól terméskővel és fekete kovácsoltvas kapuval van elválasztva. A ház térkövezett autó beállón keresztül, a garázsbejáron át is megközelíthető. A nulladik szint a két állásos garázsból nyílik, ahol három különböző szoba van, melyek mint tárolóként, mint különböző tematikájú szobaként is üzemelhet. Ezek eredetileg, billiárd és asztali tenisz szobák is voltak. Ugyancsak ezen a szinten található egy téglából készült boros pince. A ház legelső szintjén, a lentről vezető lépcsőről a nappaliba érkezünk meg, ahol egy fűtésre alkalmas cserépkályha van. Ezen a szinten egy amerikai konyhás étkező ahol a terasz ajtó is található, egy szoba mely irodaként szolgált, nappali fürdőszoba, és mosdók. Ez a szint megközelíthető, külön is. A nappaliból egy szépen kialakított magas minőségű falépcső vezet, a második emeletre. Ez a szint három hálószobának, fürdőnek és a társalgónak ad teret. Ez utóbbiból egy meseszerű, erkély nyílik, melyről egy pompás panoráma nyílik a szemünk elé.
Déli tájoltsága miatt, egésznap be van napozva a családi ház.
Az ingatlan szigetelt, műanyag nyílászárókkal és napelemmel ellátott. Beépített riasztórendszerrel van ellátva a teljeskörű biztonság érdekében.

Fűtésrendszer: A ház fűtésrendszere gáz-cirkó, padlófűtéssel. Ezenfelül a cserépkályha és a hűtő-fűtő klíma támogatja a hőszabályozást a komplett házban.

Ez a mecseki gyöngyszem rövid időn belül költözhető, és teljes pompájában várja következő lakóit.
Megfelelő választás lehet több generációnak, azoknak akik szeretnének egy festői táj kellős közepén lakni, aki megunták a belváros zaját, tulajdonképpen bárkinek, aki ennek a lélegzetelállító panorámának a szerelmese.

Személyes megtekintés vagy további információ esetén megadott elérhetőségeken keressen.

Kapcsolati adatok

Faganelli Anna

Faganelli Anna

Értékesítési vezető

+36-70-601 4415

annafaganellingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás