+36 (70) 883 5151

Pécs Eladó Lakás
CSOK PLUSZ

Pécs - Eladó Lakás

Alapterület
136 m2
Irányár
119.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314116

Eladó újépitésű 1 emeleti nagy teraszos lakás

Leírás

Pécsett a Magyarürögi városrészben könnyen megközelíthető, madárcsicsergős, csendes, igényes környezetben elhelyezkedő, modern és minden igényt kielégítő otthonok eladók.

A középső lakás 136 m2-es, a felosztása rettentő praktikus: előszoba, nappali, amerikai konyha, étkező, 4 db hálószoba, melyből kettő teraszkapcsolatos, 2 db WC, 2 db fürdő (kádas és tusolós), gardróbszoba, tároló, spájz, illetve egy 9m2-es és egy 76m2-es terasz. A dupla teraszos ingatlan különlegessége, hogy a városra néző kisebb teraszon egy csodás napfelkeltében ihatjuk meg a reggeli kávénkat, este pedig a hátsó udvarra néző tetőteraszunkon a napnyugtában csendesedhetünk el.

A lakásokhoz megvásárolható garázs vagy felszíni fedett parkoló.
- Garázs ára bruttó 11;9 mill /db
- Felszíni parkoló ára 2;9 mill /db

Műszaki tartalom: Okos otthon vezérlés előkészítés, hőszivattyús padló fűtés és minden szoba fan coil hűtés rendszerrel ellátott. Riasztó, kamera, 30-as tégla falazat 20 cm-es falszigeteléssel, 3 rétegű prémium színes műanyag nyílászárók, CPL- beltéri nyílászárók, alumínium motoros redőnyök, gránit könyöklők, prémium burkolatok kint és bent is egyaránt…
További részletes műszaki tartalmat emailben szívesen küldünk komoly érdeklődés esetén.

Jelenlegi készültségi fok 2024. márciusban: emeltszintű szerkezetkész állapot.
A teljes befejezése az épületnek 2024. júniusára várható.

Nyitó akciónk keretén belül az épület első lakója egy komplett berendezett konyhát kap ajándékba 3 millió forint értékben, továbbá grátiszként egy 4 millió forint értékű, felszíni fedett parkolót. Kérdés esetén hívjon bizalommal, tekintsük meg együtt a helyszínen a leírtakat!

Kapcsolati adatok

Gölöncsér Enikő

Gölöncsér Enikő

Tulajdonos/Ügyvezető

+36-70-883 5151

goloncsereniko055@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás